Of u nu een nieuwe Camerich sofa koopt of gewoon uw interieur wil opfrissen, het is een prachtig idee om alle mogelijke looks te overwegen die u kunt bereiken door simpelweg de aankleding van uw sofa te veranderen.

Kijk eens naar de twee verschillende looks die u kunt creëren bij de Era sofa van Camerich.

Gracieus en verfijnd in design met een overvloed aan mogelijke looks, is de Era sofa van Camerich het eerste woord in eigentijdse elegantie. Met een minimum aan styling en een ontspannen uitstraling, maakt de Era sofa indruk met een breed gamma aan verschillende designopties.

De Era Sofa – look 1: Urban uit de betere kringen

Als hij afgewerkt wordt in een neutrale stof en gecombineerd met een minimum aan accessoires en fabrieksafwerking, is deze sofa perfect voor een stijlvolle en nerveuze stadsomgeving.

De Era Sofa – look 2: Romantische luxe

Goudsatijnen stof geeft de Era Sofa een weelderig gevoel. Een vleugje verguldsel en warm hout legt nog meer de nadruk op dit thema. Denk aan kanten boordjes en dromerige barokgeïnspireerde accessoires voor een zachte, vrouwelijke esthetiek.

Vergeet niet dat elke Camerich sofa persoonlijk aangepast kan worden aan uw exacte ruimtelijke en ontwerpvereisten. Met een gamma van meer dan 80 stoffen en honderden designmogelijkheden: wordt creatief en laat uw innerlijke ontwerper vrij om een sofa samen te stellen in uw unieke, individuele stijl.