Vroeger had je bij de aankoop van een televisie enkel de keuze tussen enerzijds low budget toestellen en anderzijds de exclusieve merken zoals Loewe en B&O. Een middensegment was er niet. Met de komst van Samsung op de Europese consumentenmarkt werd deze leemte weggenomen. Vandaag koop je voor enkele honderden euro’s een mooie en kwalitatieve televisie van Samsung.  Door de lagere loonkost in Azië is het mogelijk om budgetvriendelijke producten aan te bieden, zonder toegevingen te doen op vlak van kwaliteit en design.

Zo biedt ook Camerich hoogkwalitatieve designmeubelen aan een budgetvriendelijke prijs.                De hedendaagse consument heeft immers een heel andere kijk heeft op het leven dan pakweg vijftien jaar geleden. Hij wil graag mooi wonen maar tegelijk ruimte in het budget overhouden om ook andere dingen te doen: reizen, mooie kleding, uit eten gaan, enz.  Hij koopt ook niet langer een meubelstuk voor het leven, maar verkiest om regelmatiger van interieur te veranderen.

De eigentijdse en betaalbare luxe meubels van Camerich zijn vandaag verkrijgbaar in meer dan 60 landen. Een succesverhaal dat beslist een mooi vervolg kent!

Breng een bezoekje aan onze showroom op de Vlaamse Kaai in Antwerpen en word net zoals duizenden mensen wereldwijd fan van Camerich!