fbpx

Nieuws & Inspiratie

  Zomersolden bij Camerich

  Het is weer zomersolden bij Camerich. Dit betekent: kwaliteit voor een nog scherpere prijs. De hele maand juli profiteert u van mooie aanbiedingen op diverse meubelen. Tijdens de solden gelden er hoge kortingen op ons gehele assortiment (ook op de nieuwe collectie en toonzaalmodellen).

  Kom gerust langs voor een persoonlijk gesprek in een van de showrooms. Onze adviseurs helpen u graag met een passend advies en laten u de mooiste meubelen uit de collecties zien. Neemt u een foto mee van uw interieur? Dan kunnen onze adviseurs u nog beter helpen. In onze flagship store in Antwerpen vindt u de grootste collectie designmeubelen, van sofa’s tot kasten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze andere showrooms. Kijk hier welke showroom bij u in de buurt te vinden is. 

  Camerich combineert een oude traditie van vakmeesterschap met hedendaags design. U krijgt bij ons ongekende topkwaliteit, zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen (al helemaal niet tijdens solden). Shop nu onze prachtige collecties en geniet jarenlang van uw designmeubelen. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk onze collectie online.

  Onze tips

  Bent u nog inspiratie aan het opdoen? Wij hebben een aantal van onze beste producten voor u uitgelicht. Bekijk ze hieronder.

  De Freetown sofa is een moderne en comfortabele zitoplossing. Het modulaire systeem geeft u de optie om zelf uw ideale zithoek samen te stellen. Bekijk de Freetown hier.

  In een Max kast kunt u van alles opbergen. Deze opbergruimte is ideaal als boekenkast in uw kantoor of woonkamer, maar staat ook erg mooi en praktisch in uw slaapkamer. Een moderne manier van opbergen. Bekijk de Max hier.

  De Lazytime Plus is een royale bank, gevuld met een mix van schuim en dons. Door deze blend is de sofa erg zacht en zeer comfortabel. Een bank om écht te ontspannen. Bekijk de Lazytime Plus hiera